hai semuanya . selamat datang ke precioustarberry.blogspot.com . selamat menjamu mata. ENJOYYY ~

Tuesday, 16 February 2016

EYELINER & EYEBROW


◇ mai lahh singah sini 
⇨Nak cari celak ? Sya ada jual celak . 
nak carik eyeliner punn ada .
colour dia pun nice !  Maii pakat beli maii. 
siap ada promo lagi nihhh

♥️eyeliner / eyebrow
♡RM8 exclude postage . 
⇨Promo beli 3 RM20 !!!!! 
Add RM7 SM / RM 11 SS

Nak order ?
☎️ whatapps / telegram +60177005351 - sya 👩


eyebrow naked 5 ( light brown & dark brown)

eyeliner naked 5 (black)

eyebrow (brown)

Peelable Nail Polish

◇Mai2 cekmek molek ushar2 sini.
⇨Siapa Yang nak kaler2 kuku mai sini.
Sya bagi pakej siap boleh kopek lagi .
Takpayah susah2 lagi nak cari nail Polish remover.
 Kaler2 kuku. Nk buang. Kopek jek.

♥️ Peelable nail Polish.
♡RM10 exclude postage
Add RM7 SM / RM 11 SS


Nak order ?
☎️ whatapps / telegram +60177005351 - sya
*banyak lagi boleh ushar dekat
 INSTAGRAM @marsyaco / FACEBOOK marsyaco



Pilih kaler  yang berkenan , then whatapps Sya okayyy


GOLDEN NAIL


BLACK AND WHITE


BLING BLING GOLDEN


BLING BLING SILVER


BLING BLING RED


Peel Lipstick


◇ Sis yang tengah ushar2 tu. Mehh sini mehh..
⇨Nak lipstik long lasting.  Sya ada.  
Tenyeh lips ni kat bibir munggil awak2 tu.  
Tunggu dia kering.  then kupas.  
Memang lekat kaler dia kat bibir.  
Colour dia Matte dan sangat sweet. Tak meleket.

 ♥️ Peel lipstick 
♡RM12 exclude postage
Add RM7 SM / RM 11 SS


Nak order ?
☎️ whatapps / telegram +60177005351 - sya 👩
*banyak lagi boleh ushar dekat IG @marsyaco / FB marsyaco 

   

 WATERMELON

 SEXY RED

LOVELY PEACH

 ROSE PINK

SWEET ORANGE

CHERRY RED


segala yang terdapat diatas adalah SERATUS PERATUS milik Precious Starberry