hai semuanya . selamat datang ke precioustarberry.blogspot.com . selamat menjamu mata. ENJOYYY ~

Wednesday, 2 November 2011

Origami 3D (kerja sambilan esya)

fuhhh,, fuhh,, fuhhhh~
hasummm *bersin ,,
okay2 maaf saya akui blog esya dah berhabuk,,
maaf la dah lama tak post apa2,,
esya tengah busy pekse la (!)
nii pun tengah dalam mOod exam !!!


tapi dalam periksa2 nii gak la esya sebok buat keja sambilan (!)
haha,,
nak thu tak apa yg esya cuba buat?



tadaaaa~
ni la benda nya (!)
origami 3D,,



yang nii kura2,, ada bntuk kura2 tak,,
jgn la cakap tak ad,, sedihh kita nanti (!)

*kura2 nii special esya buatkan untuk kawan esya
merangkap cikgu sastera pluss pakar motivasi esya (!)
-> dia sangat baik taw (!)


okk~ yg nii lak pinguin (!)
kawan esya minat sangat nan yg nii coz benda nya sangat cumel


#nota tambahan pluss nota khas (!)
*lau ada sape2 yang nak tmpah boleh lah
inbox fb esya yee,,
atau pun
*email esya

*ada desingn lain tapi esya ta smpat nak buat,,
nanti lau esya dah buat esya post kat blog yee~
segala yang terdapat diatas adalah SERATUS PERATUS milik Precious Starberry