hai semuanya . selamat datang ke precioustarberry.blogspot.com . selamat menjamu mata. ENJOYYY ~

Monday, 10 October 2016

renew roadtax tanpa geran

fuhh .
penat lah den mencari manalah geran nih . tak jumpa2 .
nak buat geran balik . alahai jauh nun nak ke jpj sana .

so try lah mengoogle . macam mana nak renew rotax tanpa geran .
satu je cara guna MYEG . tapi yang sadisnya bila pergi kol 9am tak bukak   . pergi kol 4 pm tak bukak .
alahai deknonn. mmg taknk bukak ke? nak kata cuti . harini isnin . membohong sangat taww .

akhirnya cuba lahh luck yang ada pergi pejabat pos bebekalkan muka seposen . minta2 lah abe2 akak2 tu buatkan . dah seminggu tawww takde rotax .

mybe luck baik takpernah terserempak abang polis . macam pencuri sangat tiap kali nak keluar naik tanpa rotax ni .

yeahhh . baru ku tahu . sekarang jenis kereta persendirian boleh renew tanpa rotax .

kalau lah tahu dari haritu dah poie pejabat pos renew roadtax kuu . 

dia just minta no kenderaan . no ic dan nama empunya kenderaan dan ic kita yang nak menghidupkannya. 

punya lah senang . bazir masa je sehari suntuk cari geran . pastu pergi MYEG yang takthu bila bukak . hmmm . penat sangat .

Tuesday, 16 February 2016

EYELINER & EYEBROW


◇ mai lahh singah sini 
⇨Nak cari celak ? Sya ada jual celak . 
nak carik eyeliner punn ada .
colour dia pun nice !  Maii pakat beli maii. 
siap ada promo lagi nihhh

♥️eyeliner / eyebrow
♡RM8 exclude postage . 
⇨Promo beli 3 RM20 !!!!! 
Add RM7 SM / RM 11 SS

Nak order ?
☎️ whatapps / telegram +60177005351 - sya 👩


eyebrow naked 5 ( light brown & dark brown)

eyeliner naked 5 (black)

eyebrow (brown)

Peelable Nail Polish

◇Mai2 cekmek molek ushar2 sini.
⇨Siapa Yang nak kaler2 kuku mai sini.
Sya bagi pakej siap boleh kopek lagi .
Takpayah susah2 lagi nak cari nail Polish remover.
 Kaler2 kuku. Nk buang. Kopek jek.

♥️ Peelable nail Polish.
♡RM10 exclude postage
Add RM7 SM / RM 11 SS


Nak order ?
☎️ whatapps / telegram +60177005351 - sya
*banyak lagi boleh ushar dekat
 INSTAGRAM @marsyaco / FACEBOOK marsyaco



Pilih kaler  yang berkenan , then whatapps Sya okayyy


GOLDEN NAIL


BLACK AND WHITE


BLING BLING GOLDEN


BLING BLING SILVER


BLING BLING RED


segala yang terdapat diatas adalah SERATUS PERATUS milik Precious Starberry